Ook als particulier kun je gebruik maken van onze shortlease dienstverlening! Tijdelijk vervoer nodig? Met een private shortlease contract ben je al vanaf 1 maand mobiel. Je zit daarnaast nergens aan vast: na de eerste maand kun je het contract per dag opzeggen.

Voordelen van Private Shortlease | Shortleasen.NL

✓ Inzet vanaf 1 maand
✓ Na 30 dagen altijd per dag opzegbaar
✓ Geen BKR-registratie
✓ Jonge auto's (maximaal 2 jaar oud)
✓ Geen extra kosten: naast het maandtarief, betaal je alleen de brandstof


Beschikbare modellen Private Shortlease | Shortleasen.NL

Een private shortlease contract kun je afsluiten op alle beschikbare auto's in ons wagenpark. De tarieven op onze website zijn allemaal ex. BTW, maar zijn omgerekend naar incl. BTW tarieven natuurlijk ook voor particulieren hanteerbaar. Kies dus zelf de auto uit die bij je past!

Een maandtarief is gebaseerd op 30 kalenderdagen. Na retour van de auto wordt het totaal aantal gereden dagen verrekend met de betaalde termijnen.

Per private shortlease contract wordt éénmalig € 15,00 incl. BTW administratiekosten gerekend.

Voorwaarden Private Shortlease | Shortleasen.NL

Voor een private shortlease contract gelden speciale voorwaarden (van toepassing bij inzet van alle modellen uit ons wagenpark):

Looptijd

De looptijd is minimaal 1 maand. We spreken voor aanvang van het contract met elkaar af hoe lang je de auto nodig hebt. Auto korter nodig? Geen punt, hij kan na 30 dagen per dag worden ingeleverd. Auto langer nodig? Dan verlengen we het contract.

Vervangend vervoer

Je hebt standaard recht op kosteloos vervangend vervoer ná 24 uur, bij reparatie of onderhoud. Heb je schade aan de shortlease auto, en dit is niet verhaalbaar op een tegenpartij? Dan heb je geen recht op vervangend vervoer.

In alle andere gevallen, kun je natuurlijk gebruik maken van vervangend vervoer tegen betaling. De inzet van vervangend vervoer is een gelijkwaardige klasse.

Eigen risico bij schade

De auto is allrisk verzekerd. Bij een niet-verhaalbare schade, geldt een maximaal eigen risico van € 250,00. Ben je jonger dan 23 jaar? Dan geldt een verdubbeling van het eigen risico.

Auto ophalen

Wij hebben uitgiftepunten in Alkmaar, Haarlem en Heemskerk. De private shortlease auto kan hier opgehaald en ingeleverd worden. Wij leveren de private shortlease auto niet af op locatie.

Alkmaar | Smaragdweg 12
Haarlem | Leidsevaart 10
Heemskerk | Rijksstraatweg 36

Bekeuringen

Als je een bekeuring rijdt, wordt deze inclusief € 12,50 administratiekosten aan jou doorbelast. De factuur dien je binnen 5 dagen te betalen.


Private shortlease klant worden? | Shortleasen.NL

Heb je als particulier interesse in onze dienstverlening? Dan stemmen we natuurlijk graag even persoonlijk met je af hoe alles in zijn werk gaat. Kim legt je graag uit wat de volgende stappen zijn, welke auto's beschikbaar zijn en hoe je klant kunt worden.

Om je een idee te geven; we hebben in ieder geval de volgende zaken van je nodig:
✓ Een geldig paspoort of identiteitsbewijs
✓ Een geldig rijbewijs
✓ Een recent document ter adrescontrole (denk aan post van je energieleverancier of van de gemeente)

Borg en betaling

Wij vragen 2 maandtermijnen borg. Dit bedrag krijg je na retour van de auto natuurlijk netjes terug, mits er bijvoorbeeld geen schade is ontstaan, de auto niet vol getankt wordt ingeleverd of er veel meer kilometers dan verwacht zijn gereden.

Per kalendermaand wordt een factuur gemaakt. Dit is een termijnfactuur. Je ontvangt de factuur 2 weken voor het begin van de maand. De betalingstermijn is 14 dagen.

Betaling te laat binnen?

Mocht de betaling niet op tijd binnen zijn, dan nemen we contact met je op. De eerste keer krijg je nog 2 dagen de tijd om de betaling alsnog te voldoen. Bij een tweede keer of meer te laat betalen, wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.


Meer weten?

Je kunt ons bellen, mailen, appen of natuurlijk bij ons langskomen. Hier vind je alle contactgegevens bij elkaar. Of vul gemakkelijk onderstaand formulier in met je vraag. Komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug!

Vragen & contact
Sommige vragen kan ik
direct beantwoorden, maar
soms moet ik zelf ook
even op onderzoek uit.
Je hoort zo snel
mogelijk iets van mij.