Niet kunnen vinden waar je naar zocht? Kim helpt je graag verder op weg!
kim@shortleasen.nl 072 - 5410717
Wat is shortlease?

Wat is shortlease?

Shortlease betekent letterlijk 'kort leasen'. Door een leaseauto voor een korte (flexibele) periode af te nemen, zit je niet vast aan een lang contract. Een shortleasecontract sluit je al af vanaf 1 maand en duurt maximaal 24 maanden. Het contract is per dag opzegbaar. Hiermee loop je dus geen risico's als de auto ineens niet meer nodig is.

Waarom kies je voor shortlease?

Zomaar een paar goede redenen om voor shortlease te kiezen:
✓ Inzet vanaf een maand
✓ Super flexibel: per dag opzegbaar
✓ Gunstig tarief
✓ Auto afgestemd op jouw voorkeuren en wensen
✓ Je weet vooraf welke auto je krijgt, met foto en kenteken

Shortlease combineert het gunstige prijsniveau van een leasecontract, met de flexibele looptijd van een huurovereenkomst. Zonder risico's beschik je snel over een representatieve auto.

Wanneer zet je een shortleaseauto in?

Tijdelijk een auto nodig? Kies dan voor shortlease. Situaties waarin je tijdelijk een auto nodig hebt, zijn bijvoorbeeld:
✓ Voor medewerkers met een proeftijd
✓ Voor medewerkers op projectbasis
✓ Als voorloopauto voordat een nieuwe leaseauto wordt afgeleverd
✓ Omdat je niet kan kiezen en graag af en toe in een andere auto rijdt
✓ Omdat je als ZZP-er niet aan een lang contract vast wilt zitten

Kies zelf je ideale shortleaseauto

Je bepaalt natuurlijk zelf wat je zoekt: veel ruimte, een bepaald merk, een automaat of juist een handgeschakelde auto.. Geef je voorkeuren aan en vind de perfecte shortleaseauto.

Weet je al welk merk je wilt? Kies bij Shortleasen.NL voor een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Fiat of VW Bedrijfswagen.

 

De béste tarieven!

Altijd het béste shortleasetarief

Bij Shortleasen.NL bepaal jij je eigen shortleasetarief. Je geeft aan hoe lang je de auto nodig hebt, en hoeveel kilometer je gaat rijden. Op basis van deze variabelen, aangevuld met je persoonlijke voorkeuren (Navigatie nodig? Auto op Schiphol ophalen?), krijg je het beste shortleasetarief. Oók als achteraf blijkt dat je langer of korter in de auto hebt gereden, of meer/minder kilometers hebt gemaakt.

Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe werkt dat dan eigenlijk?

We leggen het je uit:
Na de eerste maand kun je het contract per dag opzeggen. Zonder extra kosten. Na retour van de shortleaseauto op de overeengekomen datum, vindt er een eindafrekening plaats. Bedragen die je te veel of te weinig hebt betaald worden verrekend.

Dit werkt als volgt:
Stel dat we met elkaar tot een overeenkomst komen, om een Volkswagen Polo benzine in te zetten op 1 januari voor 5 maanden (je hebt bijvoorbeeld een opdracht op projectbasis). Je denkt ongeveer 2500 kilometer in de maand te gaan rijden. Op basis van deze variabelen, spreken we het bijbehorende maandtarief van € 575,00 ex. BTW af. Dit maandtarief is gebaseerd op 30 dagen en betaal je aan het begin van de maand. De 31e dag van een maand wordt aan het einde van de looptijd als een losse dag geteld. Februari telt natuurlijk minder dan 30 dagen, en voor die ‘ontbrekende dagen’ betaal je dan ook niet.

Zowel het maandtarief als de vrije kilometers worden naar rato per dag voor je doorgerekend. Je betaalt achteraf dus alleen voor de dagen dat je de auto daadwerkelijk hebt gebruikt.

Misschien ga je toch wat meer kilometers rijden, of komt de auto eerder of juist later terug dan verwacht.. Kijk wat er dan bij de eindafrekening van het shortleasecontract met het tarief gebeurt:

1: Je reed minder kilometers? Wat een mazzel!

De auto komt op 30 mei retour. Je hebt 150 dagen van het jaar gebruik gemaakt van de auto (5x30 dagen = precies 5 maandtermijnen). Je mocht in deze tijd 12.450 kilometer rijden, maar je hebt slechts 11.000 kilometer gereden.

Shortleasetarief - Tabel 1

In dit geval is de 25.000 kilometer staffel gunstiger voor je en krijg je dus geld terug! Fijn toch? Je hebt al 5 x € 575,00 = € 2875,00 betaald, -/- € 2815,00 = € 60,00. Dit bedrag krijg je terug.

2: Meer kilometers gemaakt? Oeps, wat nu?!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je méér kilometers hebt gemaakt dan vooraf verwacht. In dezelfde periode van 150 dagen, heb je 13.000 kilometer gereden. Dat is 550 kilometer meer dan het aantal afgesproken vrije kilometers.

Shortleasetarief - Tabel 2
De 30.000 kilometer staffel blijft het voordeligste voor je! Op de eindafrekening zie je het extra bedrag voor de kilometers terug.

3: Andere huurperiode? Maakt niet uit!

Als je de auto korter of juist langer wilt gebruiken dan de afgesproken shortleasetermijn, verandert de afgesproken looptijd. De wijziging van deze variabele zorgt soms ook voor een aanpassing in het shortleasetarief op de eindafrekening.

Stel dat je project eerder stopt dan verwacht en de auto komt retour op 16 maart. Je hebt dan 75 dagen gebruik gemaakt van de shortleaseauto. Dit aantal dagen valt binnen de staffel 1-3 maanden. In deze periode heb je 6200 kilometer gereden. Je hebt iets korter van de auto gebruik gemaakt dan verwacht. Je betaalt niets om de auto eerder in te leveren, alleen het shortlease maandtarief wordt iets hoger.

Shortleasetarief - Tabel 3

Bij retour van de auto op 16 maart, heb je al 3 x € 575,00 = € 1.725,00 betaald, -/- € 1.488,00 = € 237,00. Dit bedrag krijg je van ons terug.

Als je lánger gebruik maakt van de auto dan oorspronkelijk afgesproken, en het gebruik valt in een andere looptijd staffel, valt het maandtarief dus automatisch ook láger uit.

Voordat we een auto voor je inzetten, krijg je netjes een offerte met daarin alle maandtarieven op basis van de variabelen looptijd en kilometrage. Lekker overzichtelijk. En wij zorgen er dus achteraf voor dat je altijd het béste shortleasetarief krijgt.

Nog meer weten over de tarieven van Shortleasen.NL?
We vertellen je er graag over.

 

 

 

WhatsApp Service

Korte vraag? Je kunt ons ook gewoon even appen!
Maak gebruik van de Shortleasen.NL WhatsApp Service.

WhatsApp Service | Shortleasen.NL Hoe werkt de WhatsApp Service?

✓ Voeg het nummer 06-57647058 toe aan je contacten
✓ Als je ons een bericht stuurt, reageren we binnen 30 minuten op je vraag
✓ Kim en Bas zijn de hele week bereikbaar

Door te appen, kunnen we je snel van antwoord op je vraag te voorzien. Mocht je uitgebreide informatie willen, dan nemen we natuurlijk even persoonlijk contact met je op via telefoon of e-mail.

We geven je graag onze spelregels mee

✓ De WhatsApp Service volgt onze openingstijden: 08:30u tot 17:30u
✓ Je ontvangt géén reclame of advertenties
✓ Stuur ons nooit privacy gevoelige informatie (je persoons-, bank- of medische gegevens)
✓ Stuur ons wél je vraag over: voorwaarden, contactgegevens en specifieke shortlease auto's. Of stuur bijvoorbeeld foto's in als je schade aan je shortlease auto hebt

Adresgegevens en contact

Er staat al heel veel informatie online, maar sommige dingen wil je gewoon direct aan iemand vragen. Dus: wil je wat weten of heb je vragen over shortlease? Neem contact op of kom gezellig langs! (Faxen, bellen, e-mailen appen of smsen mag natuurlijk ook!)

Contact

T: 072-5410717
F: 072-5410715
E: info@shortleasen.nl

WhatsApp: 06-57647058

Ons kantoor

Kom gerust eens langs op ons hoofdkantoor in Alkmaar!

Shortleasen.NL (Locatie Broekhuis Autoverhuur)

Smaragdweg 12
1812 RJ Alkmaar

Postadres
Smaragdweg 12
1812 RJ Alkmaar

Openingstijden

Je treft de operationele medewerkers op:
- Maandag t/m vrijdag: 07:30 uur - 18:00 uur
- Zaterdag: 09:00 uur - 17:00 uur

Je treft de commerciële medewerkers op:
- Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur - 17:30 uur

Lukt het je niet binnen openingstijden contact met ons op te nemen?
Stuur gerust een e-mail!

Betaalgegevens

IBAN: NL98INGB0656473983
KVK-nummer: 37051749
BTW-nummer: NL0070.61.389.B01

Contactformulier
Ontevreden?

Wij doen elke dag opnieuw meer dan onze uiterste best om je op alle vlakken optimaal van dienst te zijn. We werken met een team van bijna 20 mensen, om er voor te zorgen dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt, en dat de shortlease auto's perfect onderhouden, schoon en netjes op de juiste plek aanwezig zijn.

Toch kan het zijn dat er onvoorzien iets mis gaat. Dat is vervelend en natuurlijk nooit onze bedoeling. Wat er ook aan de hand is, we lossen het liever zo snel mogelijk voor je op!

Ontevreden?

Ben je ontevreden over de werkwijze van Shortleasen.NL, heb je een klacht of probleem of mis je informatie op de website? Laat het dan vooral zo snel mogelijk aan ons weten! We staan niet alleen in voor de juiste shortlease auto's, maar ook voor de juiste oplossingen mocht je een klacht hebben.

We lossen het op!

Op werkdagen tussen 07:30u en 18:00u bel je rechtstreeks
met Shortleasen.NL via 072-5410717.

Stuur je liever een e-mail? Dit kan natuurlijk 24/7. Stuur je e-mail dan naar info@shortleasen.nl. Of kom even langs! Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie (of thee!) op ons hoofdkantoor in Alkmaar.

 

Contactformulier
Algemene voorwaarden

Download de Algemene Shortlease Voorwaarden 2021 | Shortleasen.NL


Saai he, algemene voorwaarden? Vinden wij ook. Maar naast saai zijn ze vooral erg belangrijk! Zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Meer weten? Hieronder navigeer je snel naar alle voorwaarden:

 1. Offerte
 2. Tarief
 3. Huurperiode
 4. Borgstelling
 5. Betaling
 6. Haal- en brengservice
 7. Verzekering
 8. Eigen risico
 9. Schade
 10. 24 uurs alarmservice
 11. Gebruik in het buitenland
 12. Onderhoud en reparatie
 13. Vervangend vervoer
 14. Bekeuringen
 15. Beëindiging shortlease overeenkomst
 16. Bovag

1. Offerte

Voor iedere shortlease opdracht, zal een separaat contract worden opgesteld. Onze offertes dienen slechts als voorstel. Aan een shortlease offerte kunnen geen rechten ontleend worden. Broekhuis Autoverhuur B.V. behoudt het recht om aanvragen zonder opgaaf van reden te weigeren c.q. te annuleren. De voorstellen van Shortleasen.NL zijn onder voorbehoud van zetfouten en tariefswijzigingen.

2. Tarief

De aangeboden shortlease maandtarieven zijn in euro’s, exclusief BTW en exclusief brandstof. Alle bedragen genoemd in deze algemene voorwaarden zijn ook in euro's, exclusief BTW.

Standaard zijn de volgende componenten opgenomen in de shortlease tarieven:
- Reparatie, onderhoudskosten en vervangen van banden bij reguliere slijtage en een minimaal profiel (ROB)
- Gebruik (portable) navigatie en bluetooth
- Extra bestuurders, mits in bezit van een geldig rijbewijs
- Vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud na 24 uur
- 24-uurs alarmservice in Europa
- Groene kaart
- Houderschapsbelasting
- Allrisk schadeverzekering
- Kosteloos halen en brengen binnen Noord-Holland

Bij de offerte treft de klant een tabel met maandtarieven, gebaseerd op de variabelen looptijd en jaarkilometrage.

3. Huurperiode

De minimale shortleaseperiode voor het voertuig bedraagt 1 maand aaneengesloten, er is geen maximum verbonden aan deze termijn. Na 1 maand is het contract per dag opzegbaar.

Het maandtarief wordt gebaseerd op de vastgelegde huurperiode en jaarkilometrage in de shortlease overeenkomst. Na het verstrijken van de vastgelegde huurperiode, wordt de shortlease overeenkomst maandelijks stilzwijgend verlengd.

Een maandtarief is gebaseerd op 30 kalenderdagen. Na retour van de auto wordt het totaal aantal gereden dagen verrekend met de betaalde termijnen. Bij de eindafrekening hanteert Shortleasen.NL het tarief, wat op basis van de daadwerkelijke huurperiode en het daadwerkelijk aantal gereden kilometers, het meest gunstig voor de klant uitkomt.

4. Borgstelling

Afhankelijk van de acceptatieprocedure, kan een borgsom worden gehanteerd. Standaard bedraagt de borg 2 maandtermijnen. Hiervoor neemt Shortleasen.NL apart contact op met de klant. De borgsom dient voorafgaand aan de overdracht van de shortlease auto inzichtelijk te zijn op de rekening van Shortleasen.NL.

Na beëindiging van de shortlease overeenkomst en retour van de shortlease auto, wordt de borg teruggestort, of verrekend met overige openstaande kosten welke zijn voortgekomen uit dezelfde shortlease overeenkomst.

5. Betaling

Shortleasen.NL hanteert standaard een maandelijkse vooruitbetaling per automatische incasso. De klant machtigt Shortleasen.NL tot het incasseren van de maandelijkse termijnbetaling middels een doorlopende machtiging SEPA B2B. De incasso vindt aan het begin van elke maand plaats, minimaal 5 dagen na factuurdatum. De factuur geldt als pre-notificatie.

Indien een incasso niet is geslaagd, of de betaling wordt gestorneerd om welke reden dan ook, is de klant in verzuim. Shortleasen.NL zal klant sommeren om de achterstallige betaling te voldoen. Bij een tweede stornering is Shortleasen.NL genoodzaakt en gerechtigd om € 25,00 administratiekosten in rekening te brengen. Als de klant in verzuim blijft, kan dit leiden tot het beëindigen van de overeenkomst en retourneren van de auto.

6. Haal- en brengservice

De shortlease auto kan op elk gewenst adres in Nederland geleverd en/of opgehaald worden. Bij een shortlease termijn langer dan 3 maanden en ophalen/afleveren binnen Noord-Holland is deze service kosteloos. Bij afleveren binnen Noord-Holland bij een inzet korter dan 3 maanden én bij elke rit buiten Noord-Holland brengt Shortleasen.NL hiervoor een kleine vergoeding van € 69,50 per rit in rekening.

De klant kan er voor kiezen de auto zelf op te halen, op één van de filialen van Broekhuis Autoverhuur B.V. in Alkmaar, Haarlem, Heemskerk of Purmerend.

Verder is ophalen of inleveren bij Terminal Valet Parking op Schiphol mogelijk. Per transactie (ophalen of inleveren) wordt er € 50,00 in rekening gebracht. Shortleasen.NL zet de auto op Schiphol klaar, of haalt deze daar op. Als Shortleasen.NL niet in staat is om de auto 24 uur vooraf klaar te zetten, of binnen 24 uur op te halen (op zondag zijn wij gesloten), wordt er twee keer € 50,00 in rekening gebracht.

7. Verzekering

Standaard zijn de volgende verzekeringen opgenomen in de shortlease tarieven:
- Wettelijke aansprakelijkheid + volledig casco (allrisk) met een maximaal eigen risico per schadegeval
- Ongevallen inzittenden verzekering voor het wettelijk maximum aantal zitplaatsen van de auto
- Buitenlandverzekering voor de op de groene kaart vermelde landen in West-Europa

8. Eigen risico

Het voertuig is allrisk verzekerd. Bij een niet-verhaalbare schade geldt standaard een eigen maximaal risico van € 250,00 per schadegeval bij personenauto's en maximaal € 350,00 per schadegeval bij bedrijfswagens. Dit eigen risico geldt tevens per schadegeval voor alle cascoschades.

9. Schade

In geval van enige gebeurtenis waaruit schade kan voortvloeien, dient de klant Shortleasen.NL hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Ook kleine krasjes, pitjes en raamreparaties worden gezien als schade waarvoor een eigen risico van toepassing is. Bij aflevering van de auto, wordt deze in bijzijn van de klant geschouwd op aanwezige schades. Bij het ophalen zal Shortleasen.NL de definitieve schouwing uitvoeren op haar eigen vestiging, nadat de auto is gereinigd. Shortleasen.NL behoudt het recht om binnen 24 uur na het ophalen, de schades te constateren en conform afspraak aan de klant door te belasten.

10. 24 uurs alarmservice

De klant kan bij pech of schade onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op de alarmservice. De klant belt dan het servicenummer wat op de groene kaart vermeld staat. Lidmaatschap van andere hulpdiensten is hiermee overbodig.

11. Gebruik in het buitenland

Het gebruik van het voertuig in het buitenland, is uitsluitend mogelijk in de aangegeven landen op de bijgeleverde groene kaart.

12. Onderhoud en reparatie

Regulier onderhoud is in het maandtarief opgenomen. De klant wordt verzocht om benodigd onderhoud en reparatie aan het voertuig te allen tijde vooraf te melden bij Shortleasen.NL. Hiervoor kan de klant contact opnemen met de wagenparkbeheerder van Broekhuis Autoverhuur B.V. in Alkmaar: 072-5410741.

Shortlease voertuigen mogen door de klant bij elke gerenommeerde merkdealer worden aangeboden voor onderhoud en reparatie.

13. Vervangend vervoer

De klant heeft standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur, bij reparatie, onderhoud of schadeherstel. De inzet van vervangend vervoer kan een klasse lager zijn.

14. Bekeuringen

De administratiekosten bij bekeuringen, bedragen € 12,50 per bekeuring. Bijbehorende facturen dienen voldaan te worden naar gelang de afgesproken betaalwijze met de klant.

15. Beëindiging shortlease overeenkomst

Na een minimale huurperiode van 1 maand, kan de shortlease overeenkomst door de klant per dag opgezegd worden. Indien de shortlease auto eerder dan 1 maand retour komt, wordt een zakelijk huurtarief op de eindfactuur gehanteerd.

De klant is verantwoordelijk om de shortlease overeenkomst per e-mail te beëindigen. Indien de overeenkomst aan het einde van de looptijd niet per e-mail is afgemeld, dan blijft de klant verantwoordelijk voor de kosten van eventuele stilstand.

Shortleasen.NL is te allen tijde gerechtigd de overeenkomst per direct op te zeggen, indien de klant niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet, het voertuig niet (tijdig) laat onderhouden of als er sprake is van oneigenlijk gebruik met al dan niet schade tot gevolg.

16. Bovag

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Huurvoorwaarden van de Bovag AVL van toepassing, tenzij anders in de offerte is overeengekomen.

Overige voorwaarden
Het is niet toegestaan in shortlease voertuigen te roken. Het is niet toegestaan in shortlease voertuigen (huis)dieren te vervoeren. Shortleasen.NL is gerechtigd om schoonmaakkosten in rekening te brengen.

 

Onderhoud en schade

Kwaliteit en intensief persoonlijk contact, dat mag je van Shortleasen.NL verwachten. Onze auto's zien er altijd netjes uit en zijn technisch in orde. Alleen zo voel je je zeker, prettig én veilig.

Onderhoud en waar nodig herstel is dan ook van groot belang voor het behoud van ons wagenpark. Dit komt misschien niet altijd uit, maar is wel nodig.

Onderhoud en reparatie

Wanneer heeft een auto onderhoud nodig? Je herkent dit aan het sleuteltekentje dat in de kilometerteller verschijnt. Het kan ook zijn dat de boardcomputer 'service now' aangeeft. Maak je nog maximaal 14 dagen gebruik van de auto? Dan is er niets aan de hand. Je kunt de auto gewoon blijven gebruiken tot je de auto bij ons terug brengt. Zorgen wij er daarna voor dat de auto een onderhoudsbeurt krijgt.

Blijf je de komende tijd in de shortleaseauto rijden? Dan plan je gemakkelijk op basis van je eigen tijd en agenda een afspraak voor onderhoud in bij de erkende dealer. Onze wagenparkbeheerder Gerjan kan je hier bij helpen. Liever direct contact met de merkdealer bij jou in de buurt? Mag natuurlijk ook!

Schade

Schade aan je auto is altijd vervelend! Je gezondheid gaat uiteraard voor. Zodra we zeker weten dat daar goed voor gezorgd wordt, gaan we samen bekijken hoe we de schade het beste kunnen herstellen. Als er schade aan de shortleaseauto ontstaat, hebben wij altijd een ingevuld schadeformulier nodig. Het is om het even of het schade door eigen schuld, of verhaalbare schade is. Via Mijn Shortleasen.NL meld je de schade gemakkelijk digitaal.

In de shortleaseauto vind je een schadeformulier in het dashboardkastje. Deze zit in het mapje met auto gegevens. Stuur het schadeformulier (kosteloos) volledig ingevuld naar het volgende adres:

Shortleasen.NL
T.a.v. Gerjan van Bokhorst
Antwoordnummer 812
1800 WB Alkmaar

24/7 mobiliteitsservice

Wanneer de auto niet meer rijdbaar is, bel je het hulp servicenummer. Dit nummer staat op de groene kaart vermeld: Euromobil Hulpservices 033-2455067. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar. Je meldt de schade en je wordt direct geholpen. De groene kaart vind je ook in het mapje met auto gegevens in het dashboardkastje.

Als de auto nog wel rijdbaar is, maar er niet meer netjes uit ziet, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar de juiste oplossing.


Bereikbaarheid tijdens kantooruren

Van 07:30 tot 18:00 uur zijn wij bereikbaar op 072-5410717. Op werkdagen is Gerjan van Bokhorst ook rechtstreeks bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur via 072-5410741.

Bereikbaarheid buiten kantooruren

Bij technische problemen buiten openingstijden, bel je 24/7 direct de Mobiliteitsservice helpdesk via de volgende nummers:

Volkswagen: 0800-897378423
Audi: 0800-28344857
SEAT: 0800-0242500
ŠKODA: 0800-0230024

Deze nummers vind je ook in de shortleaseauto. Er zit een sticker in de zonneklep aan de bestuurderskant.

Zekerheden en verzekeringen

Broekhuis Groep

Shortleasen.NL is onderdeel van de Broekhuis Groep en voorheen van de Martin Schilder Groep. Broekhuis mag zich één van de grootste dealer holdings van Nederland noemen. In 2018 heeft Broekhuis de Martin Schilder Groep overgenomen.

Met ruim 80 jaar ervaring op het gebied van verkoop, lease, verzekering en financiering, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, takel- en bergingsdiensten en autoverhuur, biedt Broekhuis een compleet pakket van mobiliteitsdiensten. Directe lijnen met elke dienst van het complete bedrijf, zorgen voor een sterke positie van Shortleasen.NL.

Vanuit Broekhuis Autoverhuur en Shortlease, biedt Shortleasen.NL je alles wat met flexibele mobiliteit te maken heeft. Broekhuis Autoverhuur en Shortlease op haar beurt is voor elk filiaal (in Alkmaar, Haarlem en Heemskerk) in het bezit van het BOVAG 5-sterren certificaat. Hiermee voldoet elke vestiging aan de strengste eisen van de controle op kwaliteit voor BOVAG Verhuurbedrijven.
BOVAG 5 sterren | Shortleasen.NLVerzekering shortleaseauto

De shortleaseauto's van Shortleasen.NL zijn voorzien van alle verzekeringen die nodig zijn. Je betaalt hier geen toeslag voor, de verzekeringen zijn al verwerkt in het maandtarief.

- Wettelijke aansprakelijkheid + volledig casco (allrisk) met een maximaal eigen risico per schadegeval
- Ongevallen inzittenden verzekering voor het wettelijk maximum aantal zitplaatsen van de auto
- Buitenland verzekering voor de op de groene kaart vermelde landen in West-Europa

Verder hanteren we een maximaal bedrag aan eigen risico. Bij schade aan een personenauto, betaal je maximaal € 250,00 aan eigen risico per schadegeval. Zijn de kosten van de schadereparatie lager dan € 250,00? Dan betaal je natuurlijk minder! Het eigen risico bij bedrijfswagens is maximaal € 350,00 per schadegeval.24/7 pechhulp

Alle auto's van Shortleasen.NL krijgen op tijd de benodigde onderhoudsbeurten. Zodat jij onder andere altijd recht op pechhulp van de Mobiliteitsservice! Dit geldt in binnen- én buitenland. Je belt 24/7 met het pechhulpnummer op de groene kaart in je shortlease auto. Vanuit de meldkamer worden de dichtstbijzijnde hulptroepen ingeschakeld.

Fijn idee toch?


 

 

Filters